100% Halal

Wij controleren alle vleeswaren regelmatig zelf en houden de proces in geheel in de gaten. Onze klanten vertrouwen al jaren op ons en wij doen dan er ook alles aan om hun hierin gelijk te geven.

HACCP

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt.

NL Z0861

Een certificaat voor bedrijven die zuivelproducten leveren zoals kaas. We hebben een uitgebreid assortiment van harde en halfharde kazen, mozzarella, goudse, geraspte of gesneden kaas, etc.

ISO

De ISO 9000-serie zijn standaarden van het ISO-instituut die vastleggen hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. Wanneer een organisatie volgens de ISO 9000-normen werkt.

Onze certificaten

Het spreekt voor zich dat wanneer er met voedsel gewerkt wordt, er strenge regels en eisen noodzakelijk zijn.

Vandaar handelt Baba’s volgens alle benodigde normeringen en certificering.

Deze kwaliteitsbewijzen tonen aan dat alles wat wij zeggen over de optimale conditie van onze producten volledig betrouwbaar is.

Baba’s is dan ook in het bezit van verschillende certificaten en zal altijd blijven streven naar een optimale, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij certificaten als bevestiging dienen van de door ons geboden kwaliteit.

Er wordt dan op verschillende aspecten periodiek getoetst door een onafhankelijke certificeringsinstantie.

Wij nemen als bedrijf hier geen genoegen mee en controleren ook altijd de producten en vleeswaren zelf. Alles met het oog op het leveren van veilige voedselproducten aan u als klant.
Boven ziet u onze certificaten met informatie waar zij voor dienen.